İstanbul'da Haziran ayında yaşandığı öğrenilen olayda Yeşim Ç., bir mekanda alkol kullanmıştı. Alkolün etkisinde olan genç kız, kendinde olmadığı için iş arkadaşı Arif T.'den yardım istedi. Mekana almaya gelen Arif T., alkolün etkisinde olan genç kızın bu durumundan faydalanmak istedi. Mağdur kızı evine bırakması gerekirken kendi evine götürdü. Olay tecavüzle de sınırlı kalmadı.

ALKOLÜN ETKİSİNDEKİ İŞ ARKADAŞINA TECAVÜZ ETTİ

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Arif T., eve gittikten sonra kendisinde olmayan, alkollü olan genç kızın iradesi dışında birlikte oldu. Bu durumu arkadaşı Yunus Ö.'e anlattı. Arkadaşı, birlikte olduğu genç kızın müstehcen fotoğrafını istedi. Bunun doğrultusunda arkadaşına genç kızın fotoğraflarını çekerek gönderdi.

ÇIPLAK FOTOĞRAFINI ÇEKEREK ARKADAŞINA GÖNDERDİ

Sabah uyandığında kendisini başka bir evde, kıyafetsiz halde bulan Yeşim Ç., iş arkadaşının kendisiyle rızası dışında birlikte olduğunu anladı. Kendisine yapılanların hesabını sormak isteyen genç kız ikinci bir şokla karşılaştı. İş arkadaşı Akif T.'nin kendisinin müstehcen fotoğrafını çektiğini ve yaydığını öğrendi. İlk olarak kendi rızası olmadığını alkollü halinde faydalandığını söyleyerek iş arkadaşından şikâyetçi oldu