Tercüme konusunda güvenilir ve kaliteli bir ofis arıyorsanız ve bu anlamda çeviri metinlerinizi sorunsuz şekilde hallettirmek istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz. Biz bu konu ile alakalı olarak tercüme ağımızı her geçen gün genişletmeye çalışıyoruz. Bu bakımdan yeminli tercüme bürosu olmamızın da müşterilerimizin bizi tercih etmesinde önemli bir etken olduğuna inanıyoruz. Zaten yıl içerisinde çevirisini yaptığımız belgelerin sayısı ve müşterilerimizin de konu ile ilgili memnuniyeti bu durumu net bir biçimde ispat etmektedir.

 

Hizmetlerimizi iki başlık altında toplayabilmek mümkündür. İlk olarak çevirisini yaptığımız dillerden bahsetmek gerekir. Yakın zamanda yapılacak olan eklemelerle birlikte çevirisini yapacağımız dillerin sayısının 30’un üstüne çıkacağını söyleyebiliriz. Bu sayede her dildeki çevirilerinizi en iyi şekilde yapabileceğimizi garanti ediyoruz. Bunun yanında çeviri ofisi olarak her zaman müşterilerimizin taleplerine göre hareket ettiğimizi de unutmamalısınız. İlerleyen süreçlerde farklı dilleri de çeviri hizmetimizin bünyesine katacağımızın garantisini veriyoruz.

 

İkinci başlık altında ise yeminli tercüme bürosu olarak verdiğimiz hizmetlerden bahsetmek gerekir. Vize/pasaport işlemlerinde, eğitim başvurularında, noter işlemlerinde ve ticari alışveriş gibi alanlarda tarafların problem yaşamaması ve evrakların eksiksiz hazırlanabilmesi adına uzman ekibimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bunun neticesinde de çeviri ofisimize yapılan başvuruların sayısı bir hayli fazla olmaktadır. Bu durumun oluşmasında hizmet çeşitliliğimizin ve kalitemizin etkin olduğunu bir kez daha belirtmek gerekir.

 

Tüm bunların sonucunda siz de çeviri ofisimize gelerek evraklarınızı teslim edebilirsiniz. Kısa bir süre zarfı içerisinde yeminli tercüme bürosu olarak bizimle çalışan arkadaşlarımız evraklarınızın çevirilerini gerçekleştirecektir. Böylece evraklarınızın istenilen seviyelerde olmasını sağlayabileceksiniz. Fiyatlar ve evrak içerikleriyle alakalı merak ettiklerinizi ise web sitemizin iletişim kısmından aktarabilmeniz mümkündür. Bu sayede çeviri işlemleri sürecinin daha hızlı ve etkili bir biçimde ilerlemesine katkıda bulunabilirsiniz.