CHP Köşk İlçe Başkanı Mehmet Güldenk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bir belediye başkanı düşününki ilçesinde yapılan çalışmalardan habersiz, ilçesinde ne yapılıyor, hangi çalışma yapılıyor bilmiyor. Bir mikrofon gördü mü başlıyor konuşmaya. Aslında AKP’de bu moda oldu. Halkın içine girip konuşamıyorlar, halkın olmadığı sabah programlarına çıkıyorlar.
İlçemin Belediye Başkanı Nuri Güler bir sabah programında ASKİ hantal davranıyor demiş. Nuri Bey ASKİ Köşk’te 115 km altyapı çalışması yaptı, yapmaya da devam ediyor. Bunlar senin tahmin edemeyeceğin ufkunun alamayacağı yatırımlar.
Köşk’te atık su arıtma tesisi yok yer sorunu vardı ben çözdüm demişsin. Birde bunu övünerek söylemişsin. Bu arıtma yerine ASKİ Genel Müdürlüğü arıtma yapmak için, halka hizmet için 2016 yılında Köşk Belediyesi’nden tahsisini istedi, bir yazı işleri müdürlüğü ile görüş doğruyu öğren, Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp Nuri Bey... Köşk belediyesi ne yaptı, halka hizmet için arıtma tesisi olarak ayrılmış o yeri ASKİ Genel Müdürlüğü’ne ancak para ile satarak veririm dedi ve konu mahkemeye taşındı. 3 – 4 yıl mahkeme sürdü ve ondan sonra çözüldü. Arıtma yeri kamulaştırma bedeli ödenerek ASKİ Genel Müdürlüğü’ne geçti. Yani ASKİ halka hizmet için Köşk Belediyesi’nden yer satın aldı ve bu konu hukuki yolla çözüldü.
Sen demişsin konuyu ben çözdüm. Senin hukuk üstünde bir gücün mü varda biz onu görmüyoruz. Ama merak etme arıtmanın projesi bitmek üzere 2021’de yapımına başlanacak.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun olduğu yerde halka hizmet olur çalışma olur. Lafla peynir gemisi yürümez, şöyle yapacağım, böyle edeceğim demekle yapılması gereken iş gerçekleşmez iş ancak yapılmakla olur Nuri Bey.