Germencik Belediyesi Park Restaurant'ta düzenlenen ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş'ın başkanlık ettiği toplantıya Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş de katıldı. Germencik'e ve mahallelerine yapılan yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eder Başkan Öndeş ve muhtarlar, toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Başkanvekili Altıntaş geçtiğimiz gün de 12 muhtarla bir araya gelmiş ve muhtarların taleplerini dinlemişti. Yarın da Germencik'in 12 mahallesinin muhtarıyla bir araya gelecek olan Başkanvekili Altıntaş, muhtarlara Germencik'e ve mahallelere yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Önümüzdeki günlerde diğer ilçelerin muhtarlarıyla da bir araya gelmeye devam edeceklerini söyleyen Başkanvekili Altıntaş, Aydın'ı katılımcı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla ve muhtarlarla birlikte yönettiklerinin altını çizdi.

Toplantıda Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Hakan Olkaç, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ufuk Serdar Özmen ve AYBA’dan sorumlu bürokratlar da hazır bulundu. Germencikli muhtarlar her türlü taleplerini hızlı bir şekilde yerine getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.