Eskişehir'de 33 yaşındaki Gül Çandır, dengesizlik, güç kaybı şikayeti ile gittiği hastanede yanlış teşhis sonucu yapılan uygulama sonrasında bedenini kullanamaz hale geldi. Eskişehir'de 33 yaşındaki Gül Çandır, dengesizlik, güç kaybı şikayeti ile gittiği hastanede yanlış teşhis sonucu yapılan uygulama sonrasında bedenini kullanamaz hale geldi. Sosyal medyada sesini duyurmaya çalışan Çandır, "Yaşamak istiyorum, eski halime gelmek istiyorum" dedi.

Şikayetleri nedeniyle gittiği doktor tarafından beyin damarında incelme ve ödem teşhisi konulduğunu bu nedenle tomografi için baştan ve boyundan kontrast madde enjekte edildiğini belirten Çandır, tomografi sonucunda teşhisin doğru çıkmadığını fakat o andan itibaren hayatının karardığını söyledi.

Çandır yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Kontrast masasından kalktım, tüm vücudum 3 gün boyunca uyuşarak yandı. Bu uyuşma ile omuzlar istemsizce aşağı düştü. Sağ kürek kemiğimi aşağı kaydırdı. Kemik ağrılarım çok yoğun. Kalçada kayma, diz kapaklarımda içe dönme oldu. Başta ve tüm vücutta yoğun bir basınç ağırlığı, ense sertliği ayağa kalkmamı engelliyor. Şu an yürümekte ve kollarımı kullanmakta zorlanıyorum, sırtımdan dolayı oturamıyorum. Kafamdaki sersemletici uyuşma yüzünden artık gözlerimi açık tutamıyorum. 2 aydır çeşitli teşhisler ve tahminlerle tedavi olamadım. Yaşadığım bu komplikasyona yönelik teşhis ve tedavi için yalvarıyorum"

"Dans eden, tiyatro yapan 33 yaşında genç bir kadınım. Eski bedenim için umutla hala bekliyorum" diyen Çandır, sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışıyor.