Aydın’da gazetecilik yaptığını öne süren, zaman zaman çeşitli iddialarla gündeme gelen AK Parti’nin önceki dönem il başkan adaylarından ve 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Bahri Kanat sosyal medya hesabından kendisini eleştirdiğini iddia ettiği vatandaşlara küfür etti. Çirkin ifadeler kullanan ve gönderisini facebookta herkesin görebileceği şekilde ‘herkese açık’ olarak paylaşan Bahri Kanat’ın alkollü olabileceği iddia edildi. Kanat gönderisinde CHP’ye ve vatandaşların ailelerine varan şekilde ağır küfürler paylaştı.

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ‘beğendi’

Partisinin eski İl Başkan adayı ve milletvekili aday adaylarından olan Bahri Kanat’ın vatandaşlara, ailelerine ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne savurduğu küfürler AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın beğenisini kazandı.

Facebook’ta yer alan ‘beğeni’ butonuna basarak Bahri Kanat’a destek veren Posacı’ya vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır:  Milletimize karşı bakış açınızı açıkca ortaya koyuyor

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Aydın'da tek görevi partimiz ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızı eleştirerek iktidar partisinde koltuk bulma derdinde olan şirazesi kaybolmuş sözde gazeteci sosyal medyadan ağza alınmayacak küfürler ederek paylaşımlar yapıyor. Dilinden kin ve nefret akan bu şahış bu paylaşımı yapması ayrı bir terbiyesizlik iken, kendini Aydın Büyükşehir Belediyesi adayı olarak görerek siyasetini ona şekillendiren AKP milletvekili Rıza Posacı bu küfürleri sosyal medyada beğeniyor. Bu tip insanlardan siyasi medet umarak küfürlere destek olmak, onaylamak zihninizde milletimize karşı bakış açınızı açıkça ortaya koyuyor. Sizlerin boş hayalleri sizleri gaflet ve dalalet içine sokmaya devam ediyor. Aydın gibi çağdaş, demokratik bir kentte bu zihniyetlere asla geçit vermeyeceğiz. Ettiğiniz küfürler, hakaretler ile siyaset yaptığını zannedeler, sizlere halkımız gereken dersi ilk seçimde verecektir. Bu kentte sevginin hakim olduğu bir yapı 2009'dan beri kuruldu ve bu şekilde devam edecek. İktidar yolunda emin adımlarla ilerlerken gideceklerini anlayanlar ne yapsanız boş. Gideceksiniz. Ve tarih sizleri hakaretleriniz ile küfürleriniz ile yazacak” ifadelerini kullandı.