Aydın’ın Söke ilçesinde torpil ile işe yerleştirmede çığır açıldı. Edinilen bilgiye göre, devlet okullarında temizlik görevlisi ihtiyacı oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bünyesinde bulunan okullarda görevlendirmek üzere alım yapılacak iş başvuruları için ise MHP Söke İlçe Teşkilatı’ndan üyelere SMS duyurusu yapıldı. Üyelerine kısa mesaj göndererek başvuruların parti teşkilatına yapılmasını isteyen MHP Söke İlçe Başkanlığı, 14 Ağustos’un başvuru için son gün olduğunu belirtti.

MHP Söke’den atılan kısa mesajda, “Okullarda görevlendirilmek için temizlik görevlisi başvurusu yapılacaktır. Müracaat etmek isteyenler bugün parti teşkilatına başvurabilirler. Not: 14 Ağustos başvuru için son gün” ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti’den tepki

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, “Türkiye'nin neden bu hale geldiğinin göstergesi mesaj. Milli Eğitim’e alınacak elemanlar için müracaat adresi MHP İlçe Merkezi gösteriliyor. Ne zamandan beri iş müracaat adresi parti teşkilatları oldu? Sayın Söke Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nden bu konuda açıklama bekliyoruz” dedi.