Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ile CHP İlçe Başkanı Salih Çavuş, Perşembe günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Öndeş ve Çavuş, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs konusunda hem esnafa hem de vatandaşlara uyarılarda bulundu. Maske ve mesafe uyarısında bulunan CHP’li Başkanlar, pazar yerinde vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de tek tek dinledi.

Germencik Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, Başkan Öndeş ve Başkan Çavuş ile sohbet etti. Germencik Belediyesi Giyim Bankası ziyaretinde faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Öndeş, GESA ekipleriyle de bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Öndeş, “Koronavirüs pandemisine yönelik uygulanan normalleşme sürecinin bizleri yanıltmaması gerekiyor. Sokağa çıkma kısıtlamaları, belli bir yaş grubu ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza yönelik uygulanan kısmi kısıtlamalar gevşetildi. Ancak bu süreçte artık iç içe olduğumuz için daha dikkatli olmalı özellikle maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalıyız. Sağlığınız bizim için kıymetli dedik ve Germencik Belediyesi olarak pandemi sürecinin ilk gününden bugüne öncü ve geniş çaplı çalışmalara imza attık ve faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın da alınan karar ve tedbirlere uymasını rica ediyorum. Karşılıklı iş birliği ve anlayışla ancak bu pandemiyi atlatabiliriz. Sağlıklı günler dilerim” dedi.