Son günlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP’li belediyeler hakkında ahlak dışı haberler yayınlayan bir gazeteciyle Söke CHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz’ün geçmişte irtibatlı olduğu ortaya çıktı. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerden itibaren parti tabanının tepkisinin hedefindeki isim olan Hüseyin Gündüz’ün, geçmiş yıllarda partiye uzun yıllar emek veren siyasileri partiden uzaklaştırmak için iş tuttuğu, kaynak aldığı bir internet sitesinin şimdilerde CHP’li siyasetçiler hakkında ahlak dışı paylaşımlar yapması partilileri öfkelendirdi.

Gündüz’ün bir gönderiye yaptığı yoruma yanıt veren Bülent Gerçek isimli bir vatandaş, “Hüseyin Gündüz sen emekten bahsedecek en son insan sensin. CHP’nin başına gelebilecek en kötü felaketsin. Çıkar şaibe yalan bölücülük senin göbek adın. Geçmişte yaptığınız kumpaslar tezgahlar bugün ortaya dökülüyor. Bir bir gerçek yüzünüz ortaya çıkıyor. Seni gördüğüm yerde yüzüne tüküreceğim. CHP’nin dibine dinamit koydun sen. Kumpasçı tezgahçı sahtekar düzenbaz” yazdı. Yorumun bir süre sonra kaldırıldığı dikkat çekti.

Gündüz’ün o dönem partililere beraber kumpas kurduğu yardımcısı şu anda Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli.

“Söke’nin yüz karası”

O dönem Aydın Büyükşehir Belediyesine yakın basın mensuplarına ve CHP’nin sevilen isimlerine yönelik iftira ve kumpas haberleri yapan sitelerin Gündüz tarafından organize edildiği ortaya çıktı. Şimdilerde CHP’li siyasetçiler hakkında ahlak dışı haberlere imza atan internet sitesiyle beraber kumpas kurduğu öne sürülen dönemin İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz’ün o dönemki yardımcısı ise şu anda Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli.

Gündüz ve Yerli’nin imzaları ile CHP sevdalısı kişiler kumpas sitelerinin haberleri ile partisinden uzaklaştırılmıştı.