Günümüzde hem erkeklerin hem de kadınların en büyük sorunlarının başında gelen siyah noktalar ve sivilcelerin yok olmasına yeni propeeling yardımcı olabilir. Pek çok kişi tarafından uygulanan bu ürün ile istenilen sonuçları elde etmek mümkün olabilir

Propeeling son zamanlarda adının çok fazla duyulduğu ve özellikle yüz bölgesinde meydana gelen sivilce ya da siyah noktaların yok edilmesine yardımcı olan bir tür cilt bakım ürünü olmaktadır. Yüzün daha canlı ve pürüzsüz görünmesini isteyen kişiler çok sayıda farklı yöntemleri denemektedirler. Ancak hepsinin istenilen sonucu verdiği söylenemez ve bu neden ile daha farklı yöntem arayışına girilir. Son günlerde kozmetik raflarında yer alan bu ürün daha güzel görünmek için gözeneklerin açılmasına yardımcı olabilir. İstediğiniz gibi pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza destek sağlayabilir.

Daha çok yeni olmasına rağmen pek kişinin uyguladığı bu ürün cildinizin daha güzel ve canlı görünmesine destek sağlayabilir. Hem erkekler hem de kadınlar için uygun olan ürün her tip cilt üzerinde uygulanmaktadır. Ürün etkileri arasında anında siyah noktaların yok olmasına yardımcı olabilir ve sivilcelerin kalıcı olarak ortadan kalkmasına destek sağlayabilir. Ayrıca daha sonra sivilce oluşumunun önüne geçebilir ve cilt üzerinde olan leke ya da izlerin geçmesini sağlayabilir.  Özellikle propeeling kullananlar ürünle ilgili siyah nokta üzerinde çok başarılı olduğunu söylemektedirler.

Sivilce ve siyah noktaların yok edilmesi için üretimi yapılan ürün içeriğinde ceviz yaprağı, beta glucan, çay ağacı yaprağı ve kaolin bulunmaktadır. İçinde bulunan bitki özleri sayesinde sağlık bakımından zararı bulunmamaktadır. Ancak kullanılacak kişilerin içinde yer alan bitki özelerine alerji durumu olup olmadığına dikkat edilmesi gerekir. Ayrıca bitki özelerinin yanı sıra azelaic acid, zic oxide bileşenleri ile daha hızı bir şekilde ürün etkisini gösterebilir.

Pro peeling paketin içinde yer alan silikon uçlu fırça sayesinde kullanımı son derece kolay ve pratik olmaktadır. Uygulanack olan bölge temizlenmeli ve kurutulmalıdır. İlk olarak fırçaya bir miktar macun alınmalı ve bölgeye eşit oranlarda yayılmalıdır. İnce bir maske halinde sürülen ürünün kuruması beklenmelidir. Ardından fırça hafif bir şekilde ıslatılmalı ve maskenin üzerine sürülerek köpürmesi sağlanmalıdır. Bu işlem 10 dakika sürmekte ve düzenli olarak kullanılması durumunda kısa sürede etkisini gösterebilir.