Aydın’da Büyükşehir Belediyesi tarafından salgınla mücadele çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kentin kalabalık alanları, oyun parkları, caddeler, mahallelerde ilaçlama çalışması yürütülüyor.

Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi’nde ilaçlama çalışması yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Çalışmalardan dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı, “ Aydın Büyükşehir Belediyesi Bakanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve Çevre Koruma Daire Başkanlığı Temizlik Şube ekiplerine çok teşekkür ederim” dedi.

Akkentli : Özlem Başkanımız her türlü tedbiri alıyor

Çalışmaları takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Özlem Başkanımız her türlü tedbiri alıyor. Normalleşme sürecinin rehavet getirmemesi için talimatları var. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Salgının en başından itibaren Sökemizin dört bir yanını ilaçlatan, dezenfeksiyon çalışmalarıyla salgının yayılımını en az indirmeyi hedefleyen Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederim” dedi.