Nazilli ekibi İsabeyli Şırlanspor’un da Başkanı olan Taner Sayın, kulübün yöneticilerinin istifa ettiği iddiaları üzerine kendisini arayan muhabir İsmail Gürel’in sorularını yanıtladı. Muhabirin sorularına, “Tamamen dedikodu. Birkaç anlaşmazlık yaşandı, ancak çözüldü. Herhangi bir istifa söz konusu değil” yanıtını verdi.

Bunun üzerine gazeteci İsmail Gürel, Taner Sayın’ın açıklamalarını haberleştirerek çalıştığı gazetede yayınladı. Açıklamasının haber haline getirilmesinden sonra tekrar gazeteci İsmail Gürel’i arayan AKP’li Taner Sayın, galiz küfürler ederek tehditler savurdu.

‘Hepinizi yerle bir ederim’

Telefonda ağza alınmayacak ifadeler kullanan AKP’li Taner Sayın, “Ben sana şunu söyleyeceğim. Çok sinirli bir adamım tamam mı? Benim Allah’tan başka kimseden korkum yok. Bak birader, benim adresim belli, İsabeyli’deyim. Anam avradım olsun hepinizi yerle bir ederim” dedi.

‘Tekme tokat girerim’

Muhabire tehditler savuran Taner Sayın bu kez daha da ileri giderek, “Bir daha ikaz etmeyeceğim, gelirsem tekme tokat girerim. Seni tembihlemek için aradım bak” ifadelerini kullandığı öğrenildi.