Yazılı bir açıklamayla Mehmet Erol’a tepki gösteren Başkan Uysal, “Tüm Buharkent'e hizmet veren ASKİ Genel Müdürlüğüne ait, içinde alt yapı malzemelerinin ve su deposunun bulunduğu bir alan üzerinden sözde siyaset yapacak beyefendiler. Vatandaşa kesintisiz hizmet ve altyapı ulaştıran ASKİ Genel Müdürlüğü’nü karalamak için bundan daha kötü yöntem bulamazdınız. Derdiniz, varınız yoğunuz; Büyükşehirin, ASKİ’nin çalışmasını engellemek değil mi? Denge sorununuzu hizmet birimlerinin kendisini baltalamaya kadar götürdünüz. Yavuz hırsız ev sahibini anca böyle bastırır sanıyorsunuz değil mi? Bakın siz önce parasını alıp üzerinden siyaset devşirmeye uğraştığınız vatandaşımıza yaptıklarınızın hesabını verin... Milletin evinin barkının çarşaf çarşaf fotoğraflamanızı anlatın” dedi.

‘Gösteremediğiniz makbuzu anlatın’

Başkan Erol’un geçtiğimiz günlerde vatandaşın özel mülkünde Buharkent Belediyesi personellerini çalıştırdığını hatırlatan Başkan Uysal, vatandaşın 100 lira verdiğini ve makbuzun gösterilemediğini ifade etti.

Başkan Uysal, “Gösteremediğiniz makbuzu anlatın. Ve sonra esas derdinize gelin: hırsınızdan hasetinizden, millet susuz kalsın diye dua ediyorsunuz değil mi? Hizmeti baltalama yarışınız bundan. Yalnız size bir şey söyleyeyim, patlasanız da, çatlasanız da Aydın Büyükşehir bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet verecek, Buharkentli hemşehrilerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her aradıklarında yanlarında hizmete hazır Aydın Büyükşehir Belediyesini bulacaklar. Sözde üzerinde kıyamet koparmaya uğraştığınız su deposu ne işe yarıyor peki? Sevgili Buharkentli hemşehrilerimiz de bu vesileyle öğrenmiş olsun, tüm Buharkent merkezde yaşayan vatandaşlarımızın çeşmelerinden akan sular bu depodan geliyor ve yanında da su hizmetinin kesilmemesi için acil gerecek malzemeler muhafaza ediliyor” dedi.

CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal açıklamasının devamında şunları söyledi :

Evet Mehmet Bey’in kaçak, köçek dediği alan bu Kıymetli Buharkentliler. Ha Buharkent Belediyesi kendi yapılarını inceledi mi acaba onu da merak etmiyor değiliz. Denizli'den Buharkent’e evini bile taşıyamayan Belediye Başkanına son olarak da şunu söylemek gerek; eskilerin bir lafı vardır “Ele verir talkını, kendi yutar salkımı...” Dikkat et de bu duruma düşme Sayın Başkan.