Geçtiğimiz gün Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol tarafından sosyal medyada bir vatandaşın evinde belediye personelinin çalıştırdığı anların görüntüleri yayınlanmıştı. Personelin yasalara aykırı bir şekilde çalıştırılmasına rağmen o anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Erol, ‘Büyükşehir yapmadı, biz yaptık’ ifadeleriyle tartışmaların fitilini ateşlemişti.

Son olarak olaylara konu olan evin sahibi yaptığı açıklamayla Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’a ateş püskürmüştü. Başkan Erol’un fotoğraflarını izinsiz bir şekilde paylaştığını söyleyen vatandaş, Buharkent Belediyesi’nin kendisinden 100 TL aldığını iddia etmişti.

Vatandaş parayı aldım diyor, ortada makbuz yok

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’un yasalara aykırı bir şekilde belediye personelini çalıştırdığı evin sahibi ise yaptığı açıklamada o gün 100 TL para ödediğini söyledi. Hafta sonu olmasına rağmen belediye emekçilerini çalıştıran Başkan Erol, ev sahibinin açıklamasından sonra sırra kadem basmıştı.

Bir süre ortalıktan kaybolan Başkan Erol AK Parti’li Milletvekili Rıza Posacı’yla ortaya çıktı

Vatandaşın 100 TL ödedik demesinden sonra merak edilen konuların başında Buharkent Belediyesi’nin makbuz kesip kesmediği oldu. Kamuoyu Başkan Erol’dan açıklama beklerken ortadan kaybolan Erol, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’yla ortaya çıktı.

Posacı hedef saptırmaya çalıştı

Evin sahibinin açıklamasından sonra apar topar Buharkent Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı hedef saptırmaya çalıştı. Makbuz konusunu ve vatandaştan alınan paradan hiç bahsetmeyen AK Parti’li Posacı konuyu başka yere çekerek Başkan Erol’u kurtarmaya çalıştı.

Kamuoyu açıklama bekliyor : Makbuz nerede?

Başkan Erol ve AK Parti’li Rıza Posacı’nın açıklamalarından sonra vatandaşın en çok merak ettiği konu makbuz kesilip kesilmediği oldu. Posacı ve Erol’a seslenen vatandaşlar, “Boş boş konuşmayı bıraksınlar, makbuz nerede onu açıklasınlar. Parayı aldılar mı, kim aldı, makbuz kesildi mi kesilmedi mi? Bu soruları yanıtlasınlar önce” ifadelerini kullandı.