Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, bir vatandaşın evinde meydana gelen arıza için Buharkent Belediye personelini çalıştırmış, o anların görüntülerini ise sosyal medya hesabından paylaşarak ‘Büyükşehir yapmadı, biz yaptık’ açıklamasıyla paylaşmıştı. Yasaları çiğneyerek vatandaşın özel mülkünde belediye personellerini çalıştıran Başkan Erol’a vatandaşlar da büyük tepki göstermişti.

Aile açıklama yaptı : 100 lira para verdik, fotoğraflarımız izinsiz çekildi

Olaya konu olan evin sahipleri ise yaptıkları açıklamada, “Biz Buharkent Belediyesi’ni çağırdık, onlar da geldi. 5 dakika su bastı 100 TL para aldılar. Yani bize kimse yardımcı olmadı. Resmen ortada bir  ticaret döndü. Ayrıca bizim haberimiz olmadığı halde bu fotolar çekilmiş. Bu zaten ayrı bir terbiyesizlik. Siz bizim özelimizi çekip de millete gösteremezsin. Öyle bir hakkınız yok haberiniz olsun. Benden para çıktıysa o yardım değildir” dedi.

Bekir Kuvvet Erim sessizliğe büründü

Tartışmalar sürerken sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’u yere göğe sığdıramayan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, ailenin yaptığı açıklamadan sonra sessizliğe büründü.

Ailenin açıklamasından sonra herhangi bir paylaşım yapmayan Erim’in nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.