Başkan Çerçioğlu, bugün peş peşe yaptığı açıklamalar ile esnafın yüreğine su serpti. Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında Askıda Fatura uygulamasını duyuran Başkan Çerçioğlu, uygulamaya Aydın ve Aydın’ın dışında yaşayan hayırseverlerin katılarak birlik ve beraberliğe anlam katacağını söyledi.

Şoför esnafına otogar giriş çıkışları ücretsiz

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 30 Haziran’a kadar Aydın genelinde 2849 şoför esnafından otogara giriş çıkış ücreti alınmayacağını duyurdu.

Hat kira bedelleri 3 ay ertelendi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun açıkladığı destekler arasında hat kira bedellerinin 3 ay ertelenmesi de yer aldı. Koronavirüs ile mücadele günlerinde esnafın yanında olan Başkan Çerçioğlu’nun açıklamaları esnaf tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Esnafın kira bedelleri 3 ay ‘faizsiz’ ertelendi

Öte yandan, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden taşınmaz kiralayan esnafın kira bedelleri koronavirüs destekleri kapsamında 3 ay ertelendi.

Kira bedellerinin ötelenmesi sonrasında esnafa herhangi bir faiz yansıtılmayacak.

'Teşekkürler Özlem Çerçioğlu'

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun peş peşe açıkladığı destekler sosyal medyada da gündem oldu. Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden esnaflar, “Bu zor günlerde yanımızda olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz. Hepimiz zor günlerden geçiyoruz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.