Türkiye’de ilk koronavirüs vakası görülmeden günler öncesinden önlem almaya başlayan ve koronavirüsün yayılımını önlemek için aralıksız çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke’nin merkezinde bulunan ve yoğun olarak kullanılan ana caddelerde ilaçlama ve temizlik çalışması yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da görev başında olan ekipler tüm caddeleri ilaçladı.

Köpüklü suyla yıkanan yollarda temizlik çalışması da yapan ekiplere vatandaşlar evlerinin balkonlarına çıkarak teşekkür etti.

Akkentli : Sayın Başkanımız hijyen çalışmalarına çok önem veriyor

Çalışmaları yerinde takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun hijyen çalışmalarına çok önem verdiğini ifade ederek, “Sayın Başkanımız ilk koronavirüs vakasından çok önce talimat vererek çalışmalara başlamıştı. Kendisi hijyen çalışmalarına çok önem veriyor. Söke’mizde de vatandaşlarımız evlerindeyken kapsamlı bir çalışma yaptık. Düzenli aralıklarla ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız devam edecek” dedi.