31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde sık sık kendisinden önceki yönetimi ‘Sata sata bitiremediler’ diyerek suçlayan AKP’li Ufuk Altıntaş, Bozdoğan Belediyesi’ne ait arazileri satmaya hazırlanıyor. Seçildiği günden bugüne kadar uygulamalarıyla tepkilerin odağı haline gelen, yüzlerce işçiyi kapının önüne koyan AKP’li Ufuk Altıntaş bu kez de Bozdoğan halkına ait arazileri satacak.

Koronavirüs ile mücadele günlerinde Bozdoğan Belediye Meclisi’ni olağanüstü toplantıya davet eden, birkaç önemsiz gündem maddesinin arasına arazi satışını da sıkıştıran AKP’li Altıntaş’ın hamlesine vatandaşlar büyük tepki göstererek ‘Bozdoğan’ı peş keş çekecek’ yorumunda bulundu.

Arsalar yaklaşık 50 bin metrekare

AKP’li Ufuk Altıntaş’ın satmaya hazırlandığı arazilerin Kızıltepe Mahallesi 340 ve 346 parsele kayıtlı 45.600 metrekare olduğu öğrenildi.

Ne demişti?

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde sık sık CHP’li yönetimi eleştiren AKP’li Ufuk Altıntaş, ‘Belediyenin bir karış yerini satmayacağım gerekirse Ankara’da yatacağım. Belediyeyi borçtan kurtaracağım’ şeklinde konuşmuştu.