Seçildiği günden bugüne farklı bir Belediye Başkanı profili çizen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, alışılmış belediye başkanlarının dışında davranmaya devam ediyor. Hem vatandaşlar hem de belediye personeliyle iç içe olan Başkan Günel, son yaptığı hareket ile gönülleri fethetti.

Türkmen Mahallesi Hülya Koçyiğit Bulvarı üzerinde çevre temizliği yapan Kuşadası Belediyesi personeline Başkan Günel çay ikramında bulundu. Kendi evi de o bölgede olan Başkan Günel, belediye personelinin o bölgede çalıştığını haber alınca bir tepsi çay ile personelinin yanına gitti.

Personele eliyle çay ikram eden Başkan Günel, emeklerinden dolayı belediye çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Günel’in davranışı vatandaşlar tarafından da takdir edildi.

Alışılmışın dışında davranışlarıyla Kuşadalıların gönlünü kazanan Başkan Günel’in personeline yaklaşımının çok güzel olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Belediye Başkanımızı elinde tepsiyle görünce hiç şaşırmadık. Çünkü biz kendisini uzun yıllardır tanıyoruz. Nasıl bir karaktere sahip olduğunu biliyoruz. Senelerdir halk ile iç içe. Eskiden belediye başkanımızı yıllarca göremezdik. Şimdi her gün karşılaşıyoruz” ifadelerini kullandı.