Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Söke'de cadde ve sokaklar ile çarşılar köpüklü su ve dezenfektanla yıkandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Söke’ye tahsis edilen 10 araç ana caddelerde dezenfekte işlemini gerçekleştirdi.

Büyükşehir tarafından gerçekleştirilen ana caddelerin köpüklü su ile dezenfekte işlemine CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli tarafından koordine edilen çalışma sırasında vatandaşlar evlerinin balkonlarından alkışlarla destek verdiler

KİLOMETRELERCE YÜRÜDÜLER

Koronavirüs salgınına karşı önlem olarak başlatılan çalışmayla Söke ilçesinde başta Koçlar Caddesi, Aydın Caddesi, İstasyon Caddesi, Albayrak Caddesi ve Kurtuluş Caddesi ile Kent meydanı köpüklü suyla yıkandı. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 10 kilometrelik bir alan yıkanmış oldu. Çelikez, Özcan, Zeylan ve Akkentli kilometrelerce yürüyerek çalışanlara destek verdi. İki Başkan vatandaşlarla bol bol sohbet ederek istek ve talepleri aldı.