Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüsün yayılımını önleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Aydın’ın tüm ilçelerinde, tüm mahallelerinde düzenli aralıklarla ilaçlama çalışması yapan ekipler koronavirüsün yayılımını önlemek için titiz bir çalışma yürütüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilaçlama çalışmaları nedeniyle çok memnun olduklarını söyleyen Sazlı, Argavlı, Doğanbey, Sarıkemer, Bağarası ve Tuzburgazı Mahalle Muhtarları Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Sazlı Mahalle Muhtar Vekili Aziz Kemer : Sazlı Mahallesi Aydın’ın Özlemiyle emin ellerde

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Sazlı Mahalle Muhtar Vekili Aziz Kemer, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’na Sazlı Mahallesi adına çok teşekkür ederiz. Gece-gündüz demeden ekipler çalışıyor. Bugün muhtarlık, benzin istasyonumuz, eczanemiz, aile sağlık merkezimiz ve yollarımız tertemiz edildi. Sazlı Mahallesi Aydın’ın Özlemiyle emin ellerde” dedi.

Sarıkemer Mahalle Muhtarı Mehmet Dalma : Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkürler

Mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Çerçioğlu’na ve ekibine teşekkür eden Sarıkemer Mahalle Muhtarı Mehmet Dalma, “Mahallemizde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ekibi tarafından dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına devam edildi. Mahalle sakinlerimizin sağlığı açısından göstermiş oldukları ilgiden dolayı Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Doğanbey, Argavlı ve Bağarası’nda titiz çalışma

Doğanbey Mahallesi’nde de detaylı bir çalışma yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahallenin tamamında dezenfektasyon ve ilaçlama çalışması yaptı. Büyükşehir ekiplerinin ilaçlama çalışmasından dolayı açıklama yapan Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt, “Büyükşehir Belediyesi ekipleri köyümüzü komple dezenfekte etti. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Argavlı Mahallesi Muhtarı Kazım Kaya da Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından dolayı memnun olduklarını belirterek, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na Argavlı Mahallesi olarak teşekkür ederiz” dedi.

Vatandaşlara evde kal çağrısı yapan Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı da Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Evde kal Bağarası. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz. Tüm cadde ve sokaklarımız dezenfekte ediliyor, ilaçlanıyor” şeklinde konuştu.

Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı : İhtiyaç sahiplerini ihtiyaçlarıyla buluşturduk

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı AYBA tarafından mahallesinde tespit edilen vatandaşlara ihtiyaçlarının ulaştırıldığını söyleyen Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı, “Tuzburgazı Mahallesi adına Özlem Başkanımıza ve AYBA ekibine teşekkür ederim. İhtiyaç sahiplerini ihtiyaçlarıyla buluşturduk” şeklinde konuştu.