CHP’li kadınların evlerinde ürettikleri 200 koruyucu siper maskeyi Chp Efeler Gençlik Kolları Başkan Artuğ Akosman, Aydın Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Ergünoğlun’a teslim etti. Chp’li kadınların ürettikleri maskeler Aydın Kent Konseyi tarafından Türk Tabibler Birliği’ne ulaştırılarak sağlık çalışanlarının kullanımına sunuluyor.

CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz evde maske üretmeye devam edeceklerine değinerek, “ 80 milyon Türkiye olarak bir mücadele başlatıldı. Bizler de CHP’li kadınlar olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Evde ürettiğimiz maskeleri gençlerimiz bizden alıp kent konseyine teslim ediyor. Aydın Efeler Kent Konseyi’de maskeleri ihtiyacı olan sağlıkçılarımıza Türk Tabipler Birliği aracılığıyla ulaştırıyor. Bu zor günlerin üstesinden ancak hep birlikte gelebiliriz. Daha önce de birçok kez söylediğimiz gibi birlikte güzeliz ve birlikte başaracağız.” dedi

CHP’li kadınların ürettiği maskeleri Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Ergünoğlu’na Türk Tabibler Birliği Aydın Şubesi’nde tesim eden CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman sadece seçim dönemlerinde çalışmadıklarına değinerek, “Türkiye olarak zor dönemlerden geçiyoruz. Bir süre önce Aydın Efeler Kent Konseyi sağlıkçılar için maske üretmeye başladı. Bizlerde onlardan işin nasıl olduğunu öğrendik ve kadın kollarımızla birlikte kolları sıvadık. Kadın kollarımız maske üretiyor biz de gerekli yerlere teslim ediyoruz.” dedi.

Aydın Efeler Kent Konseyi Başkanı CHP’li kadınlar ve gençlere teşekkür etti.

Aydın Efeler Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Ergünoğlu ise Chp’li kadınlar ve gençlere teşekkür ederek, “ Tüm sivil toplum kuruluşları, dernekler ve siyasi partileri göreve, yaşadığımız bu zor günlerde işin ucundan tutmaya, birlik ve beraberlik olamaya davet ediyoruz. Chp’li kadınlar ve gençler umarım herkese örnek olurlar.” şeklinde konuştu.