Aydın Büyükşehir Belediyesi, korona virüsün Türkiye’de de görülmesinden sonra düzenli olarak gerçekleştirdiği dezenfekte işlemlerini sıklaştırdı. Söke’de faaliyet gösteren 17 kooperatif dün toplantı yaparak araçların dezenfekte edilmesi konusunu görüştü. 17 kooperatif adına Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne başvuran Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Refik Karataş, taleplerinin hemen yerine getirildiğini söyleyerek Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Başkan Karataş : ‘Sesimize ses veren Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz’

Konuyla ilgili Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş şu ifadeleri kullandı:

“Koronavirüsü denilen bir illetle karşı karşıyayız. Dış ülkelerde can kayıpları var. Bizde toplu taşıma yapıyoruz. Biz insan taşıyoruz. İnsan bir eşya değildir. Bunun için şimdiden önümüzde herhangi bir olayla karşılaşmadan önlem almamız gerekir diye düşünüyorum. Cuma günü toplu taşıma yapan kooperatif başkanlarımızla bir toplantı yaptık. Toplantının amacı en yakın zamanda araçlarımıza dezenfekte yaptırmaktı. Dün Söke belediyesi ile görüştüm. Bu sizin göreviniz ve sizin yapmanız gerekiyor dedim. Şu an ağırlığı başka bölgelere verdiklerini söylediler. Biz de toplu taşıma yapıyoruz ve halka hizmet ediyoruz. Her aracımızla 27 kişiye kadar yolcu taşıyoruz. Böyle bir toplu taşıma yapılan yerde araçların dezenfekte olması ve şoför arkadaşların da araçlarını mümkün olduğunca temiz tutmalarıdır. Büyükşehirle de görüştük, bugün ekipler geldi. Bu kadar çabuk hizmet veren, Sesimize ses veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz”