Son dakika... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İlk orta ve lise dengi okulların Pazartesi gününden itibaren tatil edildiğini açıkladı

Kalın'ın açıklamalarından satır başları;

Son dakika haberine göre,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan kritik koronavirüs toplantısı sona erdi. 5 saat süren zirvenin ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yapıyor. Kalın, "16 Mart tarihinden itibaren okullar tatil edilecek. 23 Mart tarihi itibariyle öğrencilerimiz uzaktan eğitimle öğrenimlerine devam edecek"

TATİL ÖNE ÇEKİLDİ; 23 MART SONRASI UZAKTAN EĞİTİM OLACAK

Koronavirüse karşı alınan tedbirler ve bundan sonra alınacak tedbirler kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Uzmanların tavsiyeleri ve ilgili birimlerin tavsiyeleri ile bu tedbirler kararlı bir şekilde uygulandı. Alınan tedbirleri kararlılıkla yürütmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımız paniğe kapılmasın. İlk orta ve lise okulları 16 mart’tan itibaren 1 hafta tatil edilecek. Uzaktan eğitim olacaktır. Üniversitelerimizle ilgili 16 mart tarihinden itibaren üniversitelerimiz 3 hafta tatil edilecektir. 

Etkinlikler uzmanların yaptığı tavsiyeler çerçevesinde spor müsabakaların nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararI alınmıştır.