AK Parti Aydın eski Milletvekili Mehmet Erdem'in kendisine ait sosyal medya hesaplarından Ali Babacan ve partisi ile ilgili " Dava Adamı olmayandan, Deva beklemek beyhudedir" şeklinde yaptığı paylaşımı, bugüne kadar kimin yönettiği henüz bilinemeyen ancak Abdullah Gül'e yakın bazı isimlerin hatta eşi Hayrunnisa Gül tarafından yönetildiği iddia edilen "Ankara Kuşu" adlı Twitter hesabının tepkisini çekti.

Ankara Kuşu adlı Twitter hesabı Ali Babacan ve Partisine yönelik eleştirisel paylaşımda bulunan, adı Aydın İl Başkanlığı içinde geçen AKP Aydın eski Milletvekili Mehmet Erdem'in geçmiş yıllarda Fetullahçı Terör Örgütü ve elebaşısına yönelik yaptığı ve attığı övücü twit ile paylaşımlarını gündeme getirdi.

Erdem'in "Dava Adamı olmayandan, Deva beklemek beyhudedir" paylaşımını "Sayın vekilim, eski FETÖ tweetlerinizi neden silmiyorsunuz.?" sorusuyla RT’leyen Ankara Kuşu adlı Twitter hesabı, AKP'li eski vekil Erdem'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı FETÖ tarafından kurulan ve bugün AK Partililerin Milat kabul ettiği 17/25 Aralık Yolsuzluk Operasyonu sonrası da Terör Örgütü elebaşısı lehine tweet attığı ve paylaşımlarda bulunduğunu ortaya çıkardı.

15 Temmuz sonrası kardeşi ve amcasının oğlu FETÖ operasyonları sonrası gözaltına alınan ve kardeşinin beraat ettiği yargılanma sürecinde, uzun süre cezaevinde kalan amcaoğlu ise hapis cezasına çarptırılan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in 17/25 Aralık'tan çok kısa bir süre sonra yani 30 Aralık sabahı FETÖ elebaşısının lehine paylaşımda bulunduğu görülüyor.

Ankara Kuşu adlı Twitter hesabının yaptığı paylaşım sonrası birçok yorumcu AKP eski Milletvekilli Mehmet Erdem'e yönelik sert yorumlarda bulunurken, geçmiş yıllarda FETÖ ile ilgili yaptığı paylaşımları da yeniden paylaşması dikkat çekti. Ankara Kuşu adlı hesaptan yapılan paylaşım sonrası AK Parti Aydın eski Milletvekili Mehmet Erdem'in kendi twitter hesabından o paylaşımları sildiği görüldü.