ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Uçar ve Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Özmen Büyükşehir Sahada uygulaması kapsamında Söke’nin Doğanbey Mahallesi’ni ziyaret etti. Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt, Özlem Başkan ve ekibine minnettar olduklarını belirterek, “bugüne kadar bir dediğimizi iki etmediler. Özlem Başkan ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Sahada uygulaması kapsamında Söke’nin Doğanbey Mahallesi’ni ziyaret eden ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Ucak ve Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Özmen’i mahalle muhtarı Serdar Sarıkurt ve yoğun bir kalabalık karşıladı.

Vatandaşlarla sohbet eden, istek ve sorunlarını dinleyen Olgaç, Uçar ve Akkentli tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen zaman zaman esprilerin yapıldığı ziyarette söz alan Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt, özellikle Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Akkentli’nin kendi evlatları olduğunu, ne isterlerse ekibi ile yerine getirdiğinin altını çizdi. Sarıkurt, “ASKİ bütün köylerin göz bebeği, ne istesek anında  yapıyorlar. Doğanbey halkı olarak Büyükşehir’e minnettarız. Yol yapın dedik bir yol yaptılar yol değil sanki havaalanı. Bu yol muhtar nasıl isterse mahalleli nasıl isterse öyle olsun dediler ve bizi gözettiler. Özlem başkanımız bize sahip çıktı. Bir dediğimizi iki etmediler. Şunu yap dedik yaptılar, böyle olsun dedik yaptılar. Biz Doğanbey halkı olarak başta Özlem Başkanımıza teşekkür ediyoruz”  dedi.

SARIKURT “ AKKENTLİ BİZİM EVLADIMIZ MAHALLEMİZİN ÇOCUĞU”

Ziyaret sırasında Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile ilgili ifadelerde kullanan Muhtar Sarıkurt “Fatih bizim evladımız. Mahallemizin çocuğu gece gündüz zamanlı zamansız arıyoruz her isteğimizi Özlem Başkanımıza iletiyor. ASKİ’yi yönlendiriyor. Sağ olsun Söke’nin evladı muhtarlarına memleketine hizmette yardımcı oluyor” dedi.