İncirliova’da Yahya Ümit Orbay Meydanı’nda bir araya gelen binlerce vatandaş, ellerinde Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri ile yürüyüşe geçti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanı sıra, Millet İttifakı’nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti üyeleri de yürüyüşte hazır bulundu. Yoldan geçen araçlardaki vatandaşlar da korna çalarak yürüyüşe destek verdi. Yürüyüşte ayrıca yüzlerce metre uzunluğunda Türk bayrağı da açıldı.

Yürüyüşe Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş de katıldı.

“ŞEHİTLERİMİZİN ACISI YÜREĞİMİZDE”

Tüm Türkiye'nin şehitler için tek yürek olduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Vatanımız için hayatını kaybetmiş tüm kahraman şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Bugün burada tüm Aydınlılar tek yürek olduk ve şehitlerimizi anıyoruz, onların acısını yüreğimizde yaşıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanları uğruna hayatını kaybetmiş tüm kahraman askerlerimizi rahmetle anıyoruz. Tüm gazilerimize de minnet duygularımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.