AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un sözlerine yanıt verirken skandal ifadeler kullandı. Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yalnız olmadığını ifade ederek, “Milyonlar onunla beraberdir. 15 Temmuz'da senin genel başkanın tankların arasından kaçarken; Başkan Erdoğan ona inanan, ona güvenen gerçek vatan evlatlarıyla sokaklarda ülkemizin bekasına sahip çıkmıştır. Şimdi siz aklınızca yeni bir darbe mi planlıyorsunuz? Ya da yeni bir algı yaratmanın mı peşindesiniz? Hiç fark etmez; gelin, topunuz gelin. Vallahi de, billahi de, tillahi de bu sefer alçakları yargıya teslim etmek yok. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Ya olacağız ya da öleceğiz” dedi.

Yavuz’un CHP Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a yanıt verirken kullandığı ifadeler ölüm tehditi şeklinde yorumlandı. Özkoç’un Yavuz’a nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

MKYK üyeliği için vites yükseltiyor

Öte yandan, AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un olası bir MKYK değişiminde listede kalmak için böyle çıkışlar yaptığı ifade ediliyor. Yavuz’un yaptığı çıkışlar ile AKP Genel Merkezi’ne ‘Ben listede kalmalıyım’ mesajı verdiği iddia ediliyor.

Editör: Haber Merkezi