AK Parti Söke eski İlçe Başkanı Fatih Gürer sosyal medya hesabından deprem etkisi yaratan bir paylaşım yaptı. Geçtiğimiz yıllarda AK Parti eski İlçe Başkanı Fatih Gürer ve Milletvekili Metin Yavuz’un arasında problem olduğu, bazı partililer ve sosyal medya hesapları üzerinden Metin Yavuz’un talimatıyla Fatih Gürer’in ve Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu’nun yıpratılması için paylaşımlar yapıldığı iddia edilmişti.

İlçe Başkanlığı’nı MKYK üyesi Metin Yavuz’un girişimleriyle bırakmak zorunda kaldığı söylenen Fatih Gürer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Sosyal medya hesabından ‘Özlü söz’ başlığıyla bir paylaşım yapan Fatih Gürer, “Dün aynı veya muadil kişilerle birlikte yediğin hurmaları yaşadık, gördük, biliyoruz. O yüzden bugün seni tırmalamaları müstahak...Zira bu adamlarla siz ortak çalıştınız..Kul hakkını beraber yediniz.. Para ile sahip olduğun pantolon düşüyorsa belinden bize de ardını seyretmek düşüyor..” ifadelerini kullandı.

Yavuz’un İncirliova olayı sonrası paylaşması dikkat çekti

AK Parti Söke eski İlçe Başkanı Fatih Gürer’in paylaşımının Metin Yavuz’un İncirliova deve güreşlerinde beklediği ilgiyi görememesi üzerine çıkan haberlerden hemen sonra yapılması kafaları karıştırdı. Gürer’in hedefindeki ismin AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz olduğu iddia ediliyor.

Aralarındaki problem 2015’ten

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve eski İlçe Başkanı Fatih Gürer’in arasındaki problemin 2015 seçimlerine dayandığı öğrenildi. İddiaya göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Aydın Milletvekili Adayı olarak gösterilen Zeynep Karahan Uslu’nun seçilmesini istemeyen Metin Yavuz, o dönem İlçe Başkanı olan Fatih Gürer’i yıpratmak için kendisine yakın isimlerin çalışmalara katılmamasını sağladı.

Gürer ve Zeynep Karahan Uslu’nun yıpratılması için basında çıkan haberlerin arkasında da Metin Yavuz olduğu iddia edilmişti.