Adalet ve Kalkınma Partisi’nde büyük revizyon kapıda. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi, Ekrem İmamoğlu’nun artan oy oranı ve CHP kadrolarının yurt genelinde sahaya inmesi nedeniyle dikkatli bir çalışma yürüten AK Parti Genel Merkezi’nin ince eleyip sık dokuduğu öğrenildi.

Teşkilatlarda büyük değişikliklere gitmeye hazırlanan AK Parti Genel Merkezi’nin Milletvekilleri, parti tabanı, partide görev almış isimlerin görüşlerini alması bekleniyor.

Metin Yavuz Mehmet Arkun için nabız yokluyor

AK Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre; İl Başkanlığı için en şanslı isimlerden biri Mimar Mehmet Arkun. AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Yavuz’un desteğini alan Arkun’un İl Başkanı olacağı yönünde bilgiler var.

Geçtiğimiz aylarda Aydın’a yeni atanan İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz’ü ziyarete giden Metin Yavuz’a mevcut İl Başkanı Ömer Özmen’in yerine Mehmet Arkun eşlik etti. Yavuz’un hemen yanında yer alan ve sosyal medya hesabından yaptıkları ziyareti paylaşan Arkun’un il başkanı olarak şansının yüksek olduğu söyleniyor.