Söke CHP, 21 Aralık’ta yapılacak İlçe Kongresi’ne hazırlanıyor. Mevcut İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütü binasında adaylığını açıkladığı toplantı düzenledi. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik ortamı dikkat çekti.

Parti binasında basın mensuplarına ve partililere yönelik bir konuşma yapan Başkan Özcan, “CHP örgütlerinin önünde bulunan kongreler süreci iktidar yolu için çok önemli. Bu kongre genel iktidara yürüyüşün kongresidir. 2002 Kasım’ında bu iktidarın gelişini gördük, Rabbim inşallah bu iktidarın gidişini görmeyi de ilçe başkanlığımda bana nasip edecek” şeklinde konuştu.

Önemli isimler destek verdi

Ali Kemal Özcan’ın adaylığını açıkladığı toplantıya Söke’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli isimleri de katıldı. Toplantıya, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Söke Belediyesi önceki dönem Başkanı Necdet Özekmekçi, Önceki Dönem İlçe Başkanları Erkan Polat, Hüseyin Akkaya, Mahmut Hoşgöz, Belediye Meclis Üyeleri, Hatice Kurban, Yasemin Gürsoy, Evren Gül, Sedat Kaplan, Mehmet Çetinkaya, Orhan Korkmaz, Mehmet Çınar, Faik Polat, CHP Aydın İl Disiplin Kurulu Üyesi Gizem Polat, Söke CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Müjgan Dalgıç, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Evren, Söke CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, Söke Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Çıtak, Alevi Kültür Dernek Başkanı Şevki Kaya ve çok sayıda partili katıldı.