Evinde çıktığı maçları ok uzun süredir kaybetmeyen Galatasaray, dün akşam buna bir yenisini daha ekledi. Mariobet ayrıcalıkları sunmaya devam ediyor. Evinde kaybetmeyen aslan, yenilmezlik serisini 41 maça yükseltti. Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyet takımın evinde ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Taraftarın da desteği ile ortaya koyduğu futbol ile alkış alan Galatasaray, dış sahada da iyi bir oyun arıyor. Yakalan bu 41 maçlık serinin 34’ü galibiyet olurken, geriye kalan 7’si ise beraberlik oldu. Son olarak 2016 – 2017 sezonunda mağlup olan ekip, bu başarısını uzun yıllar daha korumak istiyor. Takıma yapılacak takviyeler ile şampiyonluğun en önemli adayları arasına da bir kez daha girecektir.

41 Maçlık Yenilmezlik Serisi Sürüyor
Evinde Çaykur Rizespor karşısında rahat bir galibiyet alan aslan hazırlıklara aralıksız devam ediyor. Mariobet ise kesintisiz heyecanı yaşatıyor. Maçın başında rakibinin kendi kalesine attığı golle öne geçen Galatasaray, Babel’in penaltısından gelen golle farkı ikiye yükseltti. Henüz maçın başında gelen gollerin ardından rakibin direnci de kırılmış oldu. Bunun üzerine daha rahat bir oyun sergileyen ekibin performansı alkış aldı. Kalan dakikalarda gol olmazken, yenilmezlik serisi de 40 maçtan 41 maça çıkmış oldu. Takım Mariobet ise  bu performansını sürdürerek lig sonunda da şampiyon olan takım olmak istiyor.

Real Madrid Maçı Hazırlıkları Aralıksız Başladı
Ligden alınan iyi skorun ardından Şampiyonlar Ligi mesaisi başladı. Oradan da gelecek iyi bir skor ile moraller yeniden tazelenecek. Gruplardan çıkabilmek için puan almaya çok ihtiyacı olan takımda rotasyon hamleleri sürecek. Terim, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklama ile bazı oyunculara son şansı verdiğini söylemişti. Puan veya puanlar ile ayrılmanın çok önemli olduğu dış saha maçında en çok mücadele eden oyunculara forma verilecek. Ancak bu sayede rakibe karşı direncin artacağı planlanıyor. Ara vermeden hazırlıklarına başlayan ekipte heyecan verici bir süreç yaşanacak. Sizlerde bu anları kesintisiz biçimde takip etmeye başlayabilirsiniz. Futbol heyecanı artarak ekranlara gelmeyi sürdürüyor. Her an yanı başında olun.