Bilindiği gibi, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Koçarlı’nın kanalizasyon alt yapısı büyük ölçüde tamamlanmıştı. Arıtma tesisinin tahsisiyle faaliyete geçmesi beklenen kanalizasyon alt yapısıyla ilgili AKP’li Nedim Kaplan gündem yaratmak için çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Toplantısı’nda Koçarlı’da kanalizasyon alt yapısının ‘hiç’ olmadığını iddia eden Nedim Kaplan’a Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yanıt vermişti.

Kaplan’ın Koçarlı’da bulunan kanalizasyon alt yapısında habersiz olması ise Koçarlılı vatandaşlar tarafından eleştirilmişti. Bugün Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda konuyu yeniden gündeme getiren AKP’li Nedim Kaplan, bu kez de Koçarlı’da ölçüm yaptırdığını ve yüzde 36’lik kısmın yapıldığını öne sürdü.

Kaplan’ın konuşma yaptığı esnada meclis salonunda gülüşmeler olması da dikkat çekti. AKP’li Nedim Kaplan’a yanıt ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan geldi. Başkan Çerçioğlu, Önceden sıfır diyordun, şimdi yüzde 36’ya geldin. Bir hafta içinde yüzde 36’da iyi bir ilerlemedir. Haftaya %75’e geleceksin” ifadelerini kullandı.