Dünyanın obezite ile savaştığı günümüzde dünya sağlık örgütü obeziteyi bir hastalık olarak kabul etmiştir. Hal böyle olunca aşırı kilolar birçok hastalığa da davetiye çıkarır nitelikte olmuştur. İstanbul ilinde beslenme ve diyetetik alanında branşlaşmış tek klinik olan Nutrision İstanbul alanında uzman diyetisyenler tarafından hizmet vermektedir. Klinikte 2016 yılından beri pek çok danışana hizmet verilmiştir. Türkiye'nin dört bir yanından online olarak da hizmet alınabilmesine olanak tanıyan klinikte her hastaya özel farklı diyet programları hazırlanır. Klinikten yararlanmak için mutlaka iletişime geçiniz.

Neden Kilo Alınır?

Toplumda hemen hemen herkesin kilo problemi vardır. Ancak pek azının , kilo alma  problemi ile karşılaştığı bilinen bir gerçektir. Kliniğe başvuran danışanların vücut yağ ve kas oranı analiz edilerek özel diyet programı hazırlanır. Hazırlanan program danışanın beslenme ve yaşam şekline uygun olup bütçesi düşünülerek yapılır. Kısa zamanda kaliteli ve gözle görülür bir vücut duruşu yakalanır. Klinikte hizmet veren diyetisyenler uzman olup her danışanın 7/24 ulaşabilmesine imkan tanır. Bununla birlikte çocuklarda sağlıklı ve dengeli beslenme konularında da danışmanlık veren kliniğin online sitesini ziyaret ederek hizmetleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sağlıklı Kilo Verme

Sık aralıklarla yapılan düşük kalorili diyetlerin sonu maalesef hüsrandır. Kişi verdiği kiloları aynı hızla alır. Bu nedenle sağlıklı ve düzenli olarak kilo verme   uzun vadede önemlidir. Bunun için kliniğin diyetisyenlerinden destek alabilirsiniz.