Aydın’ın Efeler ilçesinin tam merkezinde yer alan ancak yıllardır binlerce vatandaşın mağdur olduğu AYKONUT alanında 550 milyon liralık bir yatırım bedeliyle MyLife City projesini hayata geçirmeye hazırlanan Yavuzlar İnşaat, bir süredir gündemde olan örnek dairelerinin bulunduğu alanda yıkım işlemi başlattı.

Türkiye’de şehir merkezinde bulunan en büyük proje özelliğine sahip olan MyLife City projesi son hızıyla devam ederken, proje sonrası yıkılması planlanan alanın yıkım işleminin önceye çekildiği bilgisine ulaşıldı.

Projeden ev sahibi olanların sayısı artıyor

Öte yandan, MyLife City projesine ilgi artarak büyüyor. Kentin kalbinde yer alan projeden daire satın alanların sayısı her geçen gün artıyor. Firma tarafından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çeşitli kampanya imkanları da sunuluyor.

MyLife City

12 ve 15 katlı toplam 30 blok halinde tasarlanan MyLife City'de 67 bin 835 metrekare kapalı otopark, 20 bin 795 metrekare peyzaj alanı, 6 bin 443 metrekare sosyal alan bulunacak.

Sosyal donatı alanlarında 5'i açık 7 yüzme havuzu, Türk hamamı, spa merkezi, sauna, fitness, squash, basketbol alanı, çocuk oyun parkları olması planlanan MyLife City'de ayrıca resepsiyon, yaşlı bakımı, bebek bakımı, evcil hayvan oteli, vale, çamaşır yıkama, sağlık ve ilk yardım ofisi, VIP transfer, house keeping, lostra servisi, catering gibi hizmetler verilecek.