CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız yaptıkları ortak çağrıda “Sanayi ve Teknoloji Bakanı’nın bu hafta içerisinde parti ayrımı yapmaksızın Aydın’ın tüm milletvekilleri ve  Büyükşehir Belediye Başkanıyla  bir araya gelmesini ve  bu konu üzerinde hızlı  bir çalışma yapmasını istiyoruz” dedi.

Aydın’ın menfaatine olacak tüm özel sektör ya da kamu yatırımı konusunda her zaman katkıda bulunmayı görev kabul ettiklerini belirten CHP milletvekilleri yaptıkları ortak çağrıda şunları kaydetti:

“Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Aydın’a sanayi yatırımı için açık çek vererek yatırımcıları kentimize davet ederken, ilimizin iktidar milletvekillerine düşen görev bahane üretmek değil, bu çağrıya destek olarak yatırımı Aydın’a kazandırmaktır. Söz konusu yatırımın Türkiye’ye yapılacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meslek örgütleriyle yaptığı görüşmede dile getirdiği basına yansımıştır. AK Parti Aydın milletvekilinin ise bu yatırımın Bulgaristan’a yapılacağına yönelik bir açıklaması olmuştur. Bu açıklamayı yapan milletvekili, sırf Büyükşehir Belediye Başkanımızın çağrısına karşı çıkmak için başka bir ülkenin yatırımdan sorumlu bakanı gibi konuşmaktadır. Ancak her milletvekilinin görevi gibi bu milletvekilimizin asli görevi de kendi ülkesine ve iline bu yatırımı kazandırmak için bütün imkanlarını zorlayarak sonuna kadar mücadele etmektir. Bunun yanı sıra Türkiye’de yapılabilecek bir yatırımı Bulgaristan’a kaptırmak büyük ayıptır. Hükümetin görevi yatırımcıları ülkemize çekmektir. Sanayi ve Teknoloji Bakanı’nın bu hafta içerisinde parti ayrımı yapmaksızın Aydın’ın tüm milletvekilleri ve  Büyükşehir Belediye Başkanıyla  bir araya gelmesini ve  bu konu üzerinde hızlı  bir çalışma yapmasını istiyoruz”