Senelerdir bekleyen büyük projeler her seçim döneminde vatandaşa seçim vaadi olarak kullanılıyor. İktidar partisinin milletvekillerinin seçim söylemi haline gelen çok sayıda projeye henüz başlanmadı.

AKP’nin Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı tarafından sık sık seçmene söylenen bölge hastanesi, yeni Adliye Sarayı, Çıldır Havaalanı, Aydın-Denizli Otobanı gibi projelerle ilgili vatandaş da umudunu kaybetti.

Defalarca ihalesi yapılan ancak bir şekilde iptal olan Aydın-Denizli Otobanı esprilere konu olmaya başladı. Aydın’ın hizmet alamamasını esprili bir dille eleştiren vatandaşlar, düğün arabalarının arkasına ‘Aşkımız Aydın-Denizli Otobanı gibi hiç bitmesin’ yazmaya başladı.

Bölge hastanesi, yeni Adliye Sarayı, Çıldır Havaalanı gibi projelerden umudunu kestiğini söyleyen vatandaşlar, “Aydın, devlet yatırımları konusunda gerçekten fakir. İktidarın milletvekillerinin bu projeleri takip edip, hızlandırmaktan başka ne işleri olabilir? Aydın’a biraz önem verseler birçok proje hayata geçerdi. Olmuyor, yapamıyorlar” ifadelerini kullandı.

Projelerden söz eden yok!

Aydın’da hayata geçmesi beklenen Çıldır Havaalanı, yeni Adliye Sarayı, Aydın-Denizli Otobanı, bölge hastanesi gibi projeler ile ilgili iktidar partisi milletvekillerinden herhangi bir açıklama yapılmıyor. Projelerle ilgili tek kelime etmeyen Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı’dan açıklama bekleniyor.