Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan sahillerde gerçekleştirdiği çalışmalar beğeni topladı. Özel olarak tasarlanan araçlarla plajların düzenli olarak temizliği yapılıyor. Aynı zamanda vatandaşlar için her türlü konforun düşünüldüğü Kuşadası sahillerine yeni şemsiye, şezlong, güneşlikler yerleştirildi.

Plaja gelen vatandaşlara Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sahillere yerleştirilen büfeler, tuvaletler, giyinme kabinleri ve duşlar da hizmet veriyor. Hijyenik şekilde vatandaşların kullanımına açılan üniteleri kullanan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Her türlü ihtiyaç ve konforunun gözetildiği plajlarda ayrıca vatandaşların can güvenliği açısından cankurtaranda hizmet veriyor. Sahillerin, kıyıların ve peyzaj alanlarının çevre düzenlemeleri her gün titizlikle yapılırken, plaj temizliği için özel olarak tasarlanmış araçlarla plajlardaki kumlar taş ve çöplerden temizleniyor.

Bisiklet ve yürüyüş yoluna büyük ilgi

Sevgi Plajı mevkiinde, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yürüyüş ve bisiklet yolu vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Spor yapmak isteyen vatandaşlar parkur boyunca yürüyor. Aynı güzergahta bisiklet yolunun da bulunması bisiklet kullanıcılarını sevindirdi.

Bisiklet kullanmak için uygun alanların kısıtlı olduğunu belirten vatandaşlar, “Hem kendimiz hem de çocuklarımız bu alanda bisiklet kullanıyor. Bisiklet kullanımı alanları sınırlı. Çocuklarımız için endişeleniyorduk. Şimdi ise çok rahatız. Özlem başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi