Göreve başlamasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Kuşadası’nın bir çok problemini çözüme kavuşturan Başkan Günel’in çalışma temposu vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Kuşadası’nın yıllardır bekleyen sorunlarına neşter vuran Başkan Günel, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyor.

Yol yapımında rekora koşuyor

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 aylık zaman dilimi içerisinde rekor seviyede yol yapımı gerçekleştirildi. Ekiplerin hummalı çalışması neticesinde, 13 bin 150 metrekare parke döşendi, 13 bin 176 metrekare yolun ise stabilizasyonu gerçekleştirildi.

Kuşadası’nın üst yapısına büyük önem veren Başkan Günel’in talimatlarıyla, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 bin 100 metrekarelik alanda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Kent estetiğine öncelik

Kuşadası için turizm seferberliği başlatan Başkan Günel, birim müdürleriyle düzenli olarak toplantı yapıyor. Kuşadası’nın hızlı bir şekilde sezona hazırlanması talimatını vererek göreve başlayan Başkan Günel, devam eden çalışmaları bizzat yerinde takip ediyor.

Kent estetiğine büyük önem veren Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa süre içerisinde, 600 km alanın temizliği gerçekleştirildi. 41 bin 586 metrekarelik alanda bakım çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 12 park ve oyun alanının bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Yine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 18 bin metre uzunluğunda orta refüj bakım ve temizliği yapıldı.

Vatandaş Belediye Başkanı’na çok kolay ulaşıyor

31 Mart’ta seçilen Ömer Günel döneminin kendini hissettiren en büyük farkı ise, Belediye Başkanı ile vatandaşların diyaloğu oldu. Başkan Günel’e kolaylıkla ulaşabilen vatandaşlar, sorunlarını bire bir Başkan Günel’e aktarabiliyor.

Sık sık Kuşadası Belediyesi’nde vatandaşlar ile buluşan Başkan Günel, çözülmesi gereken problemlere anında müdahale ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Günel’in vatandaşlarla diyaloğu takdir ediliyor.

Sürekli çarşıda

Sıfır işgaliye kuralını hayata geçiren ve esnaftan olumlu karşılık bulan Başkan Günel, sık sık Kuşadası çarşısına çıkarak esnaflarla buluşuyor. Esnafın isteklerini dinleyen Başkan Günel, gördüğü aksaklıkları esnafla görüşerek giderilmesini istiyor.

Esnafla ilişkisi de dikkat çeken Başkan Günel’in sık sık çarşıda olmasını olumlu bulduklarını söyleyen esnaflar, “Başkanımızın sürekli bizimle olması çok güzel. Hem kendisi hem de biz isteklerimizi hemen iletebiliyoruz. Karşılıklı anlayışlı bir şekilde sezonu atlatıyoruz. Esnaf ve belediyenin iş birliği her zaman kente değer katar. Bu şekilde devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.