Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ile Söke’ye çağ atlatacak çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Söke’nin Sazlı Mahallesi’ne hizmet verecek içme suyu artezyen çalışmalarına başlayan ekipler 60 metreden su çıkarmak için Bağarası Mahallesi’nde yoğun mesai harcıyor.

Çalışma hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, bölgedeki içme suyu sıkıntısının Başkan Özlem Çerçioğlu sayesinde tarihe karıştığını ifade etti.

AKKENTLİ: “İÇME SUYU SIKINTISI ÇERÇİOĞLU İLE TARİH OLDU”

Akkentli, “Geçtiğimiz beş yıllık süreçte sayın başkanımızın talimatları ile vatandaşlarımıza su sıkıntısı yaşatmadık. Yaptığımız bu çalışmalar ileride oluşabilecek sıkıntılar için. Latmos bölgesine hizmet vermesi için Kisir Mahallemizde yeni bir içme suyu artezyen çalışması yapmıştık. Şimdi ise Sazlı Mahallemize hizmet vermesi için Bağarası Mahallemiz de çalışma yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 60 metrede suyu bulacağımızı tahmin ediyorum. Saniyede 15 lt su hedefliyoruz.” Dedi.

ÖZDEMİR “ TOPUKLU EFEMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yapılan çalışmaları yerinde görmek için bölgeye giden CHP Önceki Dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Adil Özdemir şöyle konuştu:

“Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Sazlı Mahallesi’ne yapılan hizmetler için teşekkür ediyorum. Seçimden önce konuşmuştuk şimdi ise yapılıyor. Çok teşekkür ederim”

BİR HİZMET DE SAVUCA MAHALLESİ’NE

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu Söke’de hizmetlerine farklı mahallelerde de devam ediyor. Sazlı Mahallesi’nde başladığı içme suyu artezyen çalışmalarının yanı sıra Savuca Mahallesi’nde de ek yeni bir sondaj kuyusu çalışması başlattı.

SAVUCA MUHTARI TUNCEL: “BİR DEFA SÖYLEDİK SONDAJ ÇALIŞMAMIZ BAŞLADI”

Savuca Mahallesi’ne yapılan sondaj çalışması hakkında açıklama yapan Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık şu ifadeleri kullandı:

Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan sondaj talebinde bulunduk. Kendisi hemen ekiplere talimat verdi. Başkanımız bir dediğimizi ikiletmiyor. Allah Topuklu Efemizden ve ekibinden razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz