Maybelline markası çok uzun senelerdir kadınların favorisi olan makyaj ürünleri üretmektedir. Altı kıtada satışta olan marka ten, göz ve dudak makyajı üzerine çok kaliteli ve kalıcı ürünler üretmektedir.  Kalitesine göre oldukça uygun fiyatları olan markanın satış hacmi de çok büyüktür. Sadece kozmetik bayilerinde değil, birçok market ve internet sitesinde de ürün kataloğuna ulaşıp, ürünleri satın alabilmek mümkündür.

 

Maybelline Mascara Ürünleri

Maybelline markası ürünleri ile kullanıcı kadınları daimi müşterisi haline getirmeyi başarmıştır. Göz makyajı için üretilen Far paletlerinde renklerin birçok tonuna ulaşabilmek çok kolaydır. Ayrıca farları ve göz kalemleri uzun süre dayanıklılığından dolayı da çok tutulmaktadır. Farklı model maskaraları ile de oldukça popüler olan marka, seyrek veya düz kirpikli kadınları, sık, hacimli ve kıvrık kirpiklere kavuşturarak göz makyajını mükemmel bir şekilde tamamlanması sağlar.

Maybelline markası ayrıca ten makyajı için mükemmel kapatıcılar, fondöten ve pudralar üretmektedir. Mükemmel bazdaki kapatıcıları, aynı şekilde mükemmel formdaki fondötenleri, cildin porselen gibi görünmesini sağlar. Mükemmel makyajlar ise Maybelline markasının likit ya da parlak, çok çeşitteki rujları ile tamamlanır. Maybelline markasının tüm ürün ve fiyatları https://www.cosmetica.com.tr/maybellinenewyork/  sitesinden incelenebilir.