Cem Celil Lale/HaberAydın

Söke’ye 35 km. uzaklıkta bulunan Yeşilköy Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hummalı bir yol çalışması yürütülüyor. Yer yer dağ yollarından ulaşım sağlandığı mahallenin yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen ekiplerin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından takdir ediliyor.

Maden sahasına giden kamyonlar yolu bozuyor, Çerçioğlu yapıyor

Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan maden yatakları nedeniyle yolu kullanan ağır iş makinaları ve kamyonlar nedeniyle yolda sık sık deforomasyon meydana geliyor. Karakaya ve Yeşilköy arasında devam eden çalışmalarda bozulan yollar sıcak asfalt dökülerek yenileniyor. Konuyla ilgili Haber Aydın’a konuşan Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ahdettin Topan, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden çok memnunuz. Sağolsun başkanımız iki yılda bir yollarımızı yapıyor çünkü burası maden sahası olduğu için devamlı kamyonlar bu yolları tahrip ediyor. İki yılda bir yolumuz yapılıyor. Sağolsun Başkanımız bizi her seferinde geri çevirmedi. Başkanımıza teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Karakaya Mahalle Muhtarı Hümmet Ali Yılmaz : “Çerçioğlu söz verdi, yerine getirdi”

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar Karakaya Mahallesi’nde de devam ediyor. Karakaya Mahallesi sakinleride çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirtti. Konuyla ilgili konuşan Muhtar Hümmet Ali Yılmaz, Çerçioğlu’na teşekkür etti. Yılmaz; “Özlem Hanıma çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir çalışma. Kamyonlardan dolayı sıkıntılarımız vardı. Parke taşı çalışması tamamlandı. Kendisine yol sorununu iletmiştik. Kendisi sağolsun söz verdi, yerine getirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Başbakan, Cumhurbaşkanı olsa ülkenin çehresi değişir”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahseden Yeşilköy Mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çerçioğlu’nun kendisinden küçük olduğunu ancak hizmetlerden dolayı abla demek istediğini söyleyen Yeşilköy Mahallesi sakini; “Eğer ülkemiz böyle bir kadın bu memlekete Başbakan, Cumhurbaşkanı gibi göreve talip olsa bu ülkenin çehresi değişir. Su arıtması yapıldı, parke taşları yapıldı. Asfalt Sarıkemer’den buraya kadar yapıldı. Allah ona uzun ömürler versin. O benden yaşça küçük ama benim ablam.” ifadelerini kullandı.

Haberin videosu ;

“Dünya durdukça başımızda dursun”

Çerçioğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri, “Allah, Çerçioğlu’ndan razı olsun. Taşlarımız döşendi, asfalt döşendi. Allah razı olsun Çerçioğlu’ndan. Dünya durdukça o da başımızda dursun. Ne mutlu ülkemize. Keşke herkes onun gibi olsa. Kendisini çok seviyoruz.” şeklinde konuştular.