Mobil Paykasa

Mobil paykasa kart paykasa alışverişlerinizi android veya ios uygulama indirerek oluşturduğunuz kısa yol uygulamasıdır. https://dekakart.com/ alan adının mobil uygulama hizmeti bulunmaktadır. Mobil paykasa uygulaması ile daha hızlı işlem yaparak paykasa alımı yapabilirsiniz.

Paykasa Fiyatları

Paykasa kart fiyatları merkez bankası günlük euro kuru üzerinden hesaplanmaktadır. Uygun fiyatlı paykasa kart arayışınız var ise dekakart.com/ web sitesinden en ucuz paykasa alımı yapabilirsiniz.

Paykasa fiyatları 10 paykasa ile 1000 paykasa kart değeri olarak belirlenmektedir.

Ucuz Paykasa

Piyasada yüzlerce paykasa satan firma bulunmaktadır. Lakin bu firmalar arasında her ucuz paykasa satan firmaya itibar etmemeniz gerekmektedir. Bazı kötü art niyetli kimseler paykasa fiyatlarını ucuz tutarak sizleri dolandırma zihniyetinde olabilirler. Bu neden le ucuz dan çok güvenli paykasa satan internet sitelerinden alışveriş yapmanız tavsiyemiz olacaktır.

Paykasa kart ile ister dağ başı ister seniz deniz ortası fark etmez yeter ki internetiniz olan her yerde kolaylık ile alışveriş yapabilirsiniz. Kredi kartı gibi limitim doldu sorununuz olmaz çünkü online olarak limitinizi kendiniz belirlersiniz.

Paykasa kart ukash ödeme sisteminden sonra en çok kullanılan ödeme yöntemidir. Pay pal veya skrill gibi kartlara ziyade paykasa ödeme sistemini kullanmak tamamen ücretsiz olmak ile birlikte asla üyelik gibi saçma sapan vakit alan şeyler ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Önümüzde ki 5 yıl içerisinde paykasa ödeme sistemin milyonlarca kişide kullanılan bir ödeme sistemi olarak kullanılması hedeflenmketdir.