SÖKE/HaberAydın - AKP Söke İlçe Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Metin Yavuz, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin köprülü kavşak yapmak için Karayolları Müdürlüğü’ne herhangi bir başvurusu olmadığını öne sürmüştü.

Yavuz’un yaptığı açıklamaların aksine, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 13.08.2015 tarihli Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’ne görüş yazısı yazdığı ortaya çıktı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yapmak istediği köprülü kavşaklarla ilgili Karayolları 2.Bölge Müdürlüğü’nden 02.12.2015 tarihinde gelen yanıtta, listenin incelendiği ve çalışmaların Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılacağının belirtildiği öğrenildi.

‘Yapamıyorsanız bırakın Çerçioğlu yapsın’

AKP Aydın milletvekili Metin Yavuz’un açıklamalarına tepki gösteren çok sayıda vatandaş ise, “Karayolları Müdürlüğü eğer yapamayacaksa bıraksın Büyükşehir Belediyesi yapsın. Yok, biz yapacağız diyorsa da bir an önce çalışmalara başlasın. Büyükşehir Belediyesi’nin başvurusundan sonra geçen 4 sene boyunca Karayolları Müdürlüğü ne yapmış?” ifadelerini kullandı.