Gittiği her yerde olduğu gibi Atça'da da vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Çerçioğlu beraberindeki heyetle birlikte el ele vererek vatandaşları selamladı. Vatandaşlar Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyete büyük ilgi gösterip alkışlar ve tezahüratlarla karşılık verdi.

25. Geleneksel Atça Deve Güreşleri'nde Başkan Çerçioğlu'nun yanı sıra ev sahibi Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüsran Erden, CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Ünsal Ünal, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP Yenipazar ilçe Başkanı Sergül Duransoy ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Kupası'nda güreşen develerin sahiplerine kupalarını Başkan Yıldırımkaya ile birlikte verdi. Yıldırımkaya ayrıca Başkan Çerçioğlu'na deve güreşlerine verdiği desteklerden dolayı bir plaket takdim etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Sultanhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Atça Arenası’ndaki güreşlerde Türkiye genelinden 140 pehlivan deve güreşti. Güreşlerde Başkan Çerçioğlu adına da “Topuklu Efe” adlı deve güreşti.