Cem Celil Lale/HaberAydın - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçelerde düzenlediği kadın toplantılarına devam ediyor. Günün büyük bölümünü vatandaşlara ayıran Başkan Çerçioğlu, ilçelerde yaşayan kadınlarla da düzenlenen toplantılarda bir araya geliyor.

Çerçioğlu’nun gittiği tüm programlarda izdiham yaşanırken kadınların samimi ve sıcak karşılaması dikkat çekiyor. Özlem Çerçioğlu’nu kardeşleri gibi gördüklerini belirten kadınlar, “Özlem bizim herşeyimiz. O varsa Aydın güzel. Bizim bütün ailemiz onu destekliyor. Bizim halimizden anlarsa Çerçioğlu anlar” dedi.

Yaşlı kadınlar evladı gibi görüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı sosyal belediyecilikten çok memnun olduklarını söyleyen yaşlı kadınlar ise, “Özlem Çerçioğlu’ndan önce de belediye vardı. Ama biz görmüyorduk. Şimdi ne ihtiyacımız varsa çocuklarımızdan önce Büyükşehir Belediyesi’ni arıyoruz. Her derdimize koşuyorlar. Allah Özlem Çerçioğlu’ndan ve personelinden razı olsun” şeklinde konuştu.

Çerçioğlu : “Biz varken kimse yatağa aç girmez”

İlçelerde düzenlenen programda kadınların talep ve önerilerini dikkatle dinleyen Çerçioğlu, sosyal belediyecilik hizmetlerinin artarak devam edeceğinin altını çiziyor. Aydın’da kimsenin yatağa aç girmeyeceğini belirten Çerçioğlu, “Aydın’da kimse yatağa aç girmez. Aydın’da kimse soğuktan üşümez” ifadelerini kullanarak vatandaşların yalnız olmadığını vurguluyor.