Cem Celil Lale/HaberAydın

Milliyetçi Hareket Partisi Söke İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Söke Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Söke’de faaliyet gösteren STK’ların da davet edildiği iftar programında konuşma yapan MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, “24 Haziran’da sandığa giden vatandaşlarımız önce vatanım ve milletim unsuruyla oyunu kullanacaktır” dedi. Öztürk’ün ardından konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ise, “Değerli İlçe Başkanım ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tehdit dolu bir süreçten geçtik. Liderimiz bilge kişiliğiyle her zaman uyarmıştı. Bunu hükümeti yöneten kişilerde milletimizde anlamamıştı. Maalesef bir 15 Temmuz süreci yaşadık. 15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti’ni uçurumun kenarından aldık” dedi.

Bağarası’na çıkartma yaptılar

İftar programının ardından Söke’nin Bağarası Mahallesi’ne giden Milliyetçi Hareket Partililer, vatandaşlarla bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Milliyetçi Hareket Partisi Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Emre Özbey ve çok sayıda partili eşliğinde Bağarası’na giden milletvekili adaylarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“Hemşehrilemizin ilgisi ve teveccühü bizleri ziyadesi ile memnun eder iken omzumuzdaki sorumluluğu bir kat daha arttırdı” diyen MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, milletvekili adaylarına ve partisine ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Dr.Güntekin Şimşek karış karış Aydın’ı geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 2.sıra Milletvekili Adayı olan Dr.Güntekin Şimşek Aydın’ı karış karış geziyor. Sıkmadık el bırakmayan Dr.Güntekin Şimşek’e Aydın’ın dört bir yanında vatandaşın yoğun ilgisi dikkat çekiyor. MHP’nin 2.sıra adayı Güntekin Şimşek’i Ankara’da görmek istediklerini söyleyen vatandaşlar, “Sayın Güntekin Şimşek’i Aydın’dan Ankara’ya uğurlamak istiyoruz. Memleketimize çok faydalı olacağını şimdiden çalışmasıyla ispatladı” ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmaları kapsamında Çine’ye giden Şimşek, esnaf ziyareti yaptı. Çine’nin Perşembe pazarına da giden Şimşek’i karşısında gören vatandaşlar fotoğraf çekilmek için sıraya geçti. Pazaryerinde esnafların talep ve önerilerini dinleyen, vatandaşlarla bol bol sohbet eden Şimşek Cumhur İttifakı’na ve partisine destek istedi.