Aydın'ın Germencik ilçesinde CHP'nin Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş ve görevdeki muhtarlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu akşam yemeğinde ağırladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Germencik Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Tay, "Ne zaman aradıysak yanıt bulduk ve çözüm bekleyen işlerimiz zamanında yerine giderildi. Bu akşam tekrar şahsınıza ve belediye bürokratlarına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

GERMENCİK'E HİZMET YAĞACAK

CHP Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ise, "Göreve geldiğimizde göreceksiniz ki her biriniz belediye başkan yardımcımız gibi olacak. Güzel işlere imza atacağız az kaldı. Size söz, muhtarlarımız ne belediyede ne de ilçedeki çalışmalarında ne darp edilecek, ne de engellenecek. Büyükşehir belediyesiyle uyum sağlanarak Germencik'e hizmet yağacak" diye konuştu.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HEP YANINIZDA

Davete katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda. Sizinle güzel bir çalışma dönemi geçirdik. 31 Mart yerel seçimleri Aydın ve Germencik için önem arz ediyor. Hizmetlerimizi katlayarak devam edeceğiz. Bunu Fuat Öndeş başkanımızla başaracağız. İnanın, güvenin ve desteğinizi esirgemeyin" dedi.

Toplantı sonunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile hatıra fotoğrafı çektiren Germencikli muhtarlar Başkan Çerçioğlu'na, "Sonuna kadar desteğimiz sizinle ve Fuat Öndeş'le" diye söz verdi.