Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Koşar’a ilgi günden günde büyüyor. Aday adaylığını açıkladığı günden itibaren esnaf camiasında heyecan yaratan Koşar’ı Ankara’da görmek isteyen esnaflar tam destek verdiklerini söyledi.

Esnaf ve oda başkanlarının desteğini arkasına alarak yola çıkan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Koşar adaylık açıklamasında adeta gövde gösterisi yapmış, Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Söke Bakkallar Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Samed Can ve Kahveciler Odası Başkanı Ali Öztürk’ü yanına alarak adaylık açıklaması yapmıştı.

Hüseyin Koşar’ın adaylığına sürpriz bir destek de Kuşadası’ndan geldi. Seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Koşar, Kuşadası Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar tarafından karşılanan Koşar’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Koşar’a aday adaylığının başarılı olmasını dileyen Halit Şakar, “Parlamentoda sesimizi duyurmanızı diliyoruz. Söke Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifini belirli bir seviyeye taşıdınız. Teşkilatımızın içerisinden birisiniz. Bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Pazarcı Hüseyin”

Kendisine pazarcı Hüseyin veya enginarcı Hüseyin denildiğini söyleyen Koşar ise, “Dede mesleği pazarcılığı sürdürüyorum. Esnafım ve esnafımızın sorunlarını biliyorum. Çözüm yollarınıda biliyorum. Milletvekili olarak Ankara’da Kuşadası’nın, Söke’nin ve Aydın’ın esnaf camiasının sesi olmak istiyorum. Allah hayırlısını nasip etsin” ifadelerini kullandı.