Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri, büyü bozma, paranormal çözümlemeleri ve manevi rahatsızlıklarda gösterdiği başarı nedeniyle tüm dünya tarafından tanınan Havas Alimi ünlü hoca Mehmet Pala’nın tedavi merkezine gelen ailenin hikayesi kan dondurdu.

Bir süre önce Türkiye’nin tek Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’ya ulaşan aile, çeşitli sorunları olduğunu söyleyerek randevu talep etti. Ailenin beyanına göre banyoda düşüp bayılan annelerinin yüzünde soldan sağa doğru kayma meydana geldi. Annelerinin bayılmasıyla beraber hemen hastanenin yolunu tutan talihsiz aileye doktorlar annelerinin yüz felci geçirdiğini söyledi.

Doktor doktor gezdiler

Annelerinin bayılmasından sonra çalmadığımız kapı kalmadı diyen Mehmet B., “Annemi götürmediğimiz doktor kalmadı. Yüz felci noktasında konulan bir teşhis vardı. Bizlerde haliyle bunun üzerine gittik. Banyoda düşüp bayılması ilk defa olan bir şey. Hatta ve hatta annemiz hayatı boyunca bir kez bile bayılmamıştır. Bu durum başımıza gelince Türkiye’nin ileri gelen doktorlarına gittik. Kaymanın soldan sağa olması nedeniyle doktorlar yüz felci konusunda ısrarcı oldu ancak tedavi konusunda bir ilerleme kaydedemedik” ifadelerini kullandı.

Anne Meltem B.’nin durumu her geçen gün ağırlaştı

Annelerinin bayılmasından sonra yüzünde toparlanma kaydedemediklerini belirten Mehmet B., “Annemin durumu her geçen gün ağırlaşıyordu. Verilen ilaçlar, yapılan tedavilerin faydasını göremedik. Hep birlikte bir düzelme beklerken annemiz gözümüzün önünde eriyordu. Geceleri uykusunda sıçrıyor, inleyerek uyuyordu. Hayatımız durma noktasına geldi” dedi.

Kardeşlerin arasında problemler arttı

Annelerinin bayılmasıyla beraber bazı sorunlar yaşamaya başladıklarını söyleyen abla Muhlise S., “Kardeşlerimizin arasında ciddi anlamda problemler meydana gelmeye başladı. Bizler aynı yerde yaşayan bazı zamanlarda beraber çalışan, beraber yiyip içen bir aileydik. Ama son zamanlarda birbirimizi görecek halimiz kalmadı. Sürekli kavga ediyor, olmadık sebeplerden tartışıyorduk” şeklinde konuştu.

Abla Muhlise S: “Yıllardır ekmek yediğimiz işimizden oluyorduk”

Senelerdir tarım ve hayvancılıkla uğraştıklarını, kardeşleriyle beraber yaptıkları hasadı paylaştıklarını belirten abla Muhlise S., annelerinin bayılmasından sonra işlerinde bir terslik olduğunu ve adeta nasiplerinin kapandığını söyledi. İşlerinin bozulmasına anlam veremediklerini belirten Muhlise S., “Çorum’da yaşıyoruz. İşlerimiz senelerdir aynı düzeyde devam ediyor. Sonuçta ektiğimiz biçtiğimiz aynı şeyler. Gelirimiz aynı durumdaydı. Annem bayıldıktan sonra kardeşlerim işlerle ilgilenmez oldu. Ben de elimden geleni yaptım ama gelirimiz ciddi anlamda düştü. Sanki sihirli bir el gelip nasiplerimizi kapattı” dedi.

Herkesi şaşırtan olay : Bahçelerinde üstü delik yumurta buldular

Yaşadıkları sıkıntılı günler süren talihsiz ailenin hayatı bahçelerinde buldukları yumurtayla bambaşka bir hal aldı. Dört tarafı çevrili evlerinin bahçesinde gezerken yumurta bulduğunu söyleyen küçük kardeş Ali İhsan B., “Evin bahçesinde yürürken ağacın altında yumurta gördüm. Bahçemizde hayvanlar var. Herhalde tavuk veya başka bir hayvan buraya getirdi sandım. Yumurtayı elime aldığımda tepesinin delik olduğunu ve delik olan kısmın mum eritilerek kapatıldığını gördüm. O an için aklıma kötü bir şey gelmese de yine de korktum ve yumurtayı kırmadan akan bir suyun içine attım. Büyüklerimizden akan suyun içine atılınca büyü ve benzeri şeylerin bozulacağını dinledik hep. Ben de böyle yaptım ama bir işe yaramadı” ifadelerini kullandı.

Her hafta yumurta bulmaya devam ettiler

Küçük kardeşlerinin yumurta bulmasıyla tedirgin olan aile bireyleri, bahçede ve ailelerine ait mülklerde dikkatli dolaşmaya başladı. Toplamda 4 tane yumurta bulan aile bireyleri kendilerine büyü yapıldığından emin olduktan sonra Havas Alimi aramaya başladı. Çorum ve çevresinde bulunan hocalara gittiklerini belirten Mehmet B., “Bize büyü yapıldığından annemin durumu nedeniyle şüphelenmeye başlamıştık. Üstü delinen ve mumla kapatılan yumurtaları bulduktan sonra da bu durumdan emin olduk. İlk olarak Çorum ve çevresinde bulunan hocalara gittik. Bazı hocalar bize yola dökmemiz için su verdi bazıları muska yaptı. Ama hiçbirinden fayda göremedik. Nereye gitsek bir umutla gittik. Dediklerini yaptık ancak bir düzelme bulamadık” dedi.

Yakınlarının tavsiyesiyle Aydın’a gittiler

Kendilerine büyü yapıldığından emin olan aile, bir yakınlarının tavsiyesiyle Türkiye’de Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan bir Havas Alimi olduğunu öğrendi. İnternette yaptıkları araştırmada Aydınlı Mehmet Hoca’ya ulaşan aile 16 gün sonraya randevu alarak Aydın’a gitti.

Türkiye’nin tek Havas Alimi ünlü hoca Mehmet Pala’yla görüşen talihsiz aile yaşadıklarını ve durumu Aydınlı Mehmet Hoca’ya aktararak yardım istedi.

Annelerinin rahatsızlığı : Nüzul inmesi

Aydınlı Mehmet Hoca tarafından yapılan ön bakım sonrası banyoda bayılan annenin rahatsızlığının nüzul inmesi olabileceği yönünde bulgulara rastlandı. Nüzul inmesinin manevi yönde gelebilecek rahatsızlıklara bağlı gelişebileceğini aktaran Aydınlı Mehmet Hoca, “Nüzul inmesinin bir sebebi de manevi yönde gelişen rahatsızlıklardan kaynaklanıyor. Yani bu olay büyü veya ifrit musallatı nedeniyle gerçekleşebiliyor. Dinimiz büyüyü net bir dille yasaklıyor ancak çok eski tarihlerden günümüze kadar bazı art niyetli insanlar büyüyle hala uğraşıyor” şeklinde konuştu.

Tarihte vefatla sonuçlanan örnekleri var

Nüzul inmesinin en bilinen örneklerinden bir tanesi Osmanlı’nın 5. Padişahı Çelebi Mehmet’in vefatı. Çelebi Mehmet olarak bilinen padişah 26 Mayıs 1421 yılında Edirne’de vefat etmiş, dönemin en önemli doktorları ölüm sebebi olarak nüzul inmesini gerekçe göstermişti.

Aydınlı Mehmet Hoca doktor raporlarını istedi

Aileye ilk olarak doktora gitme tavsiyesinde bulunan ünlü hoca Mehmet Pala, ancak doktora gittiklerinden emin olduktan sonra manevi yönde çalışma yapılabileceğini söyledi. Ailenin doktora gittiğini söylemesi üzerine rahatsızlıklarının sebebini açıklayan Havas Alimi Mehmet Pala, “Aileye büyü yapıldığı yönünde ciddi bulgular elde ettik. Zaten yumurta bulmuşlar. Yumurta büyüsü dediğimiz büyü çeşidi herkesin evinde yapabileceği bir büyü. Kötü niyetli kişiler aralarında husumet olan veya kin besledikleri kişilerin evlerine hazırladıkları yumurtaları bırakarak büyü yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

41 günlük çalışma sonrası düzelme belirtisi göstedi

Aydınlı Mehmet Hoca’nın verdiği örneklerle şikayetlerini karşılaştıran aile, kendilerine büyü yapıldığından emin oldu. Aydınlı Mehmet Hoca’dan büyünün bozulması için gerekli çalışmayı yapmasını isteyen talihsiz aile, büyü bozumunda kullanılacak malzemeleri temin etmek için Çorum’a geri döndü.

Fitoterapi ve büyü bozumunda kullanılacak malzemeleri temin ettiler

Aydınlı Mehmet Hoca’nın asistanları tarafından kendilerine verilen listeyi temin etmek için memleketlerine dönen büyü mağduru aile bir süre sonra Aydın’ın Bozdoğan ilçesine gelerek temin ettikleri malzemeleri teslim etti.

Malzemelerin teslim edilmesinden sonra yakım işleminin 41 gün süreceğini belirten Aydınlı Mehmet Hoca, “Ailemizden memleketlerine geri dönmelerini istedik. Kendilerine dönem dönem göndereceğimiz şeyleri uygulamalarını istedik. 41 günün sonunda büyünün etkisinin tamamen kaybolacağını belirttik” dedi.

41 gün sonra düzelme belirtisi gösterdi

Annelerinin yüzünde meydana gelen kaymanın 41 günün sonunda düzelme belirtisi gösterdiğini söyleyen Mehmet B., “Hocamız bizden 41 gün beklememizi istedi. 41 günün sonunda tekrar görüşmek üzere yanından ayrıldık. Kendisi bu süre içerisinde bizimle sürekli irtibat halindeydi. Bazı günler sabah uyandığında annemin yüzünde hiçbir problem kalmadığını gördük ancak günün ilerleyen saatlerinde tekrar istemsiz kaymalar ve kasılmalar meydana geliyordu. 41 günün sonunda annemin durumunda %60 oranında bir düzelme oldu” ifadelerini kullandı.

Tamamen kaybolacak

Öte yandan 41 günün sonunda büyüye bağlı yaşadıkları olumsuzlukların tamamen kaybolduğunu belirten Muhlise S., “Artık daha huzurluyuz. Aydınlı Mehmet Hoca sayesinde ailemize huzur geldi. Bize büyü yapanları az çok tahmin ediyoruz ve onları Allah’a havale ediyoruz. Artık aynı sofrada oturup yemek yiyebiliyoruz. Annemde günden düzeliyor. Allah Aydınlı Mehmet Hoca’dan razı olsun” şeklinde konuştu.